Bloemenabonnement

Bloemenservice op de werkplek

"Een bloemenabonnement bij mij biedt je veel gemak.
Je hoeft er alleen maar van te genieten en je te laten verrassen!"

Het werkt als volgt:

Hoeveel wilt u uitgeven?

Ik maak abonnementen vanaf €30 per boeket. Voor het bezorgen reken ik €7,50. Als u wilt kom ik eerst langs voor advies, om de ruimte te bekijken en speciale wensen te bespreken.

Wel of geen leenvaas?

Mijn bloemen bezorg ik in een mooie vaas, zodat u zorgeloos kunt genieten van het totale bloemenplaatje! Als ik uw verse bloemen kom bezorgen, neem ik de vaas van de vorige week retour. Gebruikt u liever uw eigen vaas? Geen probleem!

Hoe vaak & wanneer?

Ik kom iedere week uw verse bloemen bezorgen. U kunt kiezen uit bezorging op vrijdag of op maandag. Het tijdstip van bezorgen stem ik met u af. Tijdens vakanties kunt u uw abonnement pauzeren.

Hoe lang?

U kunt een (proef) abonnement nemen voor een maandje om het uit te proberen. Daarna kunt u kiezen voor een abonnement van 3 of 6 maanden. U kunt ook een abonnement nemen voor onbepaalde tijd. Per maand is het mogelijk om uw abonnement te wijzigen of op te zeggen.

Kennismakingsactie

Sluit een abonnement af van 3 maanden en meer en betaal de eerste 4 keer géén bezorgkosten!

Ik bezorg in de volgende regio's:

Haarlem | Overveen | Aerdenhout | Bloemendaal | Santpoort-Zuid

Herfst & Winter

Gedurende de late herfst en naar de feestdagen toe lever ik graag in plaats van verse bloemen een stijlvol gedecoreerd stuk in een pot of een prachtige herfst winter krans om de donkere maanden sfeervol mee door te komen. Dit doe ik omdat alle bloemen nu uit kassen of uit het buitenland komen en dat helemaal niet duurzaam is. 

Gelukkig bieden deze jaargetijden genoeg mogelijkheden om heel mooi en creatief bloemwerk te maken. Tussendoor houden we contact want natuurlijk kom ik langs om zo nodig wat aan te passen of te verversen.